НАЗИВ РОБЕ

 

16.09.

Пројино брашно

120-140

Кромпир

100

Пасуљ

250-500

Паприка

50-200

Парадајз

60-120

Краставци

100

Тиквице

60-80

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

50-60

Црни лук

80-100

Бели лук

600-700

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

150

Плави патлиџан

100

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

 

Mлади кромпир

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-300

Крушке

60-100

Јабуке

50-100

Грожђе

80-150

Диње

70

Kаjсије

 

Мед

900-1200

Нектарине

100-130

Брескве

100-140

Суве шљиве

400-550

Лубенице

40

Купине

 

Малине

800-1000

Шљиве

60

Вишње

 

Лимун

200-250

Боровнице

1000

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

299-420

Јаја

11-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

600-1200

Суџук

1000

 

16.09.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

300-320

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699