НАЗИВ РОБЕ

 

19.08

Пројино брашно

120

Кромпир

80

Пасуљ

250-500

Паприка

80-200

Парадајз

60-100

Краставци

80

Тиквице

70-80

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

150-350

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

50-70

Црни лук

80-100

Бели лук

600

Шампињони

270

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

200

Плави патлиџан

200

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

 

Mлади кромпир

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

250-300

Крушке

60-100

Јабуке

50-100

Грожђе

120

Диње

60-70

Kаjсије

 

Мед

900-1200

Нектарине

60-100

Брескве

100-130

Суве шљиве

400-550

Лубенице

30-40

Купине

500

Малине

1000

Шљиве

40-60

Вишње

 

Лимун

250

Боровнице

800

Јужно воће

120-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

319-420

Јаја

12-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

500-1000

Суџук

900-1000

 

 

 

19.08

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

350-370

Овце

120-130

Јагњад

300

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699