НАЗИВ РОБЕ |
20.10. |
Пројино брашно |
180-200 |
Кромпир |
110-150 |
Пасуљ |
280-700 |
Паприка |
100-300 |
Парадајз |
100-160 |
Краставци |
100-160 |
Тиквице |
100-120 |
Цвекла |
200 |
Спанаћ |
250 |
Купус |
50-60 |
Целер |
200-400 |
Першун веза |
50 |
Шаргарепа |
150-200 |
Зелени лист купуса |
100 |
Зелена салата |
50-80 |
Црни лук |
120-150 |
Бели лук |
800-1000 |
Шампињони |
350 |
Броколи |
350 |
Празилук |
300 |
Карфиол |
250 |
Плави патлиџан |
150 |
Кисели купус |
200 |
Млади лук (веза) |
70 |
Ротква |
200 |
Ротквице |
50 |
Боранија |
150-230 |
Корнишони |
180-250 |
Крушке |
150-300 |
Јабуке |
70-150 |
Шљиве |
100-150 |
Грожђе |
180-250 |
Диње |
|
Мед |
1200-1500 |
Јагоде |
|
Суве шљиве |
500-600 |
Лубенице |
60 |
Трешња |
|
Кајсије |
|
Брескве |
300 |
Вишње |
|
Малине |
600 |
Лимун |
180-230 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) |
150-280 |
Лешници 1кг |
1200 |
Језгра ораси |
1000-1200 |
Очишћена живина |
289-500 |
Јаја |
13-20 |
Кајмак |
900-1300 |
Сир |
400-800 |
Пршута |
1400-2700 |
Сланина |
700-1300 |
Суџук |
13000 |
|
20.10. |
СТОЧНА ПИЈАЦА |
|
Телад |
|
Дебеле свиње |
|
Прасад |
|
Овце |
|
Јагњад |
|
Пшеница |
30 |
Кукуруз |
25 |
Јечам |
30 |
НАЗИВ РОБЕ |
20.10. |
ШАРАН |
849 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ |
699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ |
429 |
ГИРИЦЕ |
199 |
ОСЛИЋ ХЕК |
549 |
ФИЛЕТ СОМА |
499 |
СКУША |
399 |
ХАРИНГА |
329 |
ПАСТРМКА |
899 |
ТОЛСТОЛОБИК |
499 |