НАЗИВ РОБЕ

 

21.07.

Пројино брашно

200

Кромпир

130-150

Пасуљ

300-800

Паприка

150-400

Парадајз

120-180

Краставци

100-150

Тиквице

100-130

Цвекла

200

Спанаћ

 

Купус

90-120

Целер

400-500

Першун веза

50

Шаргарепа

200-250

Зелени лист купуса

100-120

Зелена салата

100

Црни лук

200

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

500

Празилук

300

Карфиол

350

Плави патлиџан

300

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-300

Грашак

 

Крушке

200

Јабуке

100-180

Шљиве

150

Грожђе

 

Диње

120

Мед

1200-1400

Јагоде

 

Суве шљиве

400-550

Лубенице

60

Трешња

 

Кајсије

150

Брескве

120

Вишње

200

Малине

600

Лимун

200-250

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

 

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

289-500

Јаја

14-20

Кајмак

1000-1200

Сир

400-700

Пршута

1300-2600

Сланина

650-1400

Суџук

1200-1300

 

21.07.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

400

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

40

Јечам

45

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499