НАЗИВ РОБЕ |
21.07. |
Пројино брашно |
200 |
Кромпир |
130-150 |
Пасуљ |
300-800 |
Паприка |
150-400 |
Парадајз |
120-180 |
Краставци |
100-150 |
Тиквице |
100-130 |
Цвекла |
200 |
Спанаћ |
|
Купус |
90-120 |
Целер |
400-500 |
Першун веза |
50 |
Шаргарепа |
200-250 |
Зелени лист купуса |
100-120 |
Зелена салата |
100 |
Црни лук |
200 |
Бели лук |
800-1000 |
Шампињони |
350 |
Броколи |
500 |
Празилук |
300 |
Карфиол |
350 |
Плави патлиџан |
300 |
Кисели купус |
200 |
Млади лук (веза) |
|
Ротква |
|
Ротквице |
|
Боранија |
200-300 |
Грашак |
|
Крушке |
200 |
Јабуке |
100-180 |
Шљиве |
150 |
Грожђе |
|
Диње |
120 |
Мед |
1200-1400 |
Јагоде |
|
Суве шљиве |
400-550 |
Лубенице |
60 |
Трешња |
|
Кајсије |
150 |
Брескве |
120 |
Вишње |
200 |
Малине |
600 |
Лимун |
200-250 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) |
|
Лешници 1кг |
1000-1200 |
Језгра ораси |
800-1000 |
Очишћена живина |
289-500 |
Јаја |
14-20 |
Кајмак |
1000-1200 |
Сир |
400-700 |
Пршута |
1300-2600 |
Сланина |
650-1400 |
Суџук |
1200-1300 |
|
21.07. |
СТОЧНА ПИЈАЦА |
|
Телад |
|
Дебеле свиње |
|
Прасад |
400 |
Овце |
|
Јагњад |
|
Пшеница |
45 |
Кукуруз |
40 |
Јечам |
45 |
ШАРАН |
849 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ |
759 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ |
429 |
ГИРИЦЕ |
199 |
ОСЛИЋ ХЕК |
549 |
ФИЛЕТ СОМА |
499 |
СКУША |
419 |
ХАРИНГА |
329 |
ПАСТРМКА |
899 |
ТОЛСТОЛОБИК |
499 |