НАЗИВ РОБЕ |
22.12. |
Пројино брашно |
150-180 |
Кромпир |
100-120 |
Пасуљ |
300-700 |
Паприка |
100-300 |
Парадајз |
150-250 |
Краставци |
250 |
Тиквице |
250-300 |
Цвекла |
100-150 |
Спанаћ |
250-300 |
Купус |
40-60 |
Целер |
200-500 |
Першун веза |
50 |
Шаргарепа |
150-200 |
Зелени лист купуса |
80-100 |
Зелена салата |
50-60 |
Црни лук |
120-150 |
Бели лук |
800-1000 |
Шампињони |
320-350 |
Броколи |
350 |
Празилук |
200-250 |
Карфиол |
300-350 |
Плави патлиџан |
350 |
Кисели купус |
150-200 |
Млади лук (веза) |
60 |
Ротква |
100-120 |
Ротквице |
50 |
Боранија |
|
Корнишони |
|
Крушке |
250-300 |
Јабуке |
50-150 |
Шљиве |
|
Грожђе |
180-300 |
Дуње |
250-350 |
Мед |
1200-1500 |
Мушмуле |
200 |
Суве шљиве |
500-600 |
Лубенице |
|
Трешња |
|
Кајсије |
|
Брескве |
|
Вишње |
|
Малине |
|
Лимун |
140 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) |
160-280 |
Лешници 1кг |
1400 |
Језгра ораси |
1500-2000 |
Очишћена живина |
289-500 |
Јаја |
14-20 |
Кајмак |
900-1300 |
Сир |
400-800 |
Пршута |
1400-2800 |
Сланина |
700-1300 |
Суџук |
1300 |
СТОЧНА ПИЈАЦА |
|
Телад |
|
Дебеле свиње |
300-350 |
Прасад |
550-600 |
Овце |
|
Јагњад |
|
Пшеница |
30 |
Кукуруз |
25 |
Јечам |
30 |
РИБА |
22.12 |
ШАРАН |
749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ |
699 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ |
429 |
ГИРИЦЕ |
199 |
ОСЛИЋ ХЕК |
549 |
ФИЛЕТ СОМА |
499 |
СКУША |
399 |
ХАРИНГА |
329 |
ПАСТРМКА |
799 |
ТОЛСТОЛОБИК |
499 |