НАЗИВ РОБЕ

 

22.12.

Пројино брашно

150-180

Кромпир

100-120

Пасуљ

300-700

Паприка

100-300

Парадајз

150-250

Краставци

250

Тиквице

250-300

Цвекла

100-150

Спанаћ

250-300

Купус

40-60

Целер

200-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

80-100

Зелена салата

50-60

Црни лук

120-150

Бели лук

800-1000

Шампињони

320-350

Броколи

350

Празилук

200-250

Карфиол

300-350

Плави патлиџан

350

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

60

Ротква

100-120

Ротквице

50

Боранија

 

Корнишони

 

Крушке

250-300

Јабуке

50-150

Шљиве

 

Грожђе

180-300

Дуње

250-350

Мед

1200-1500

Мушмуле

200

Суве шљиве

500-600

Лубенице

 

Трешња

 

Кајсије

 

Брескве

 

Вишње

 

Малине

 

Лимун

140

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

160-280

Лешници 1кг

1400

Језгра ораси

1500-2000

Очишћена живина

289-500

Јаја

14-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1400-2800

Сланина

700-1300

Суџук

1300

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

300-350

Прасад

550-600

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

30

Кукуруз

25

Јечам

30

  РИБА

22.12

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

699

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

399

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

499