НАЗИВ РОБЕ

 

26.08

Пројино брашно

120

Кромпир

100

Пасуљ

250-500

Паприка

120-180

Парадајз

60-120

Краставци

120

Тиквице

70-80

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

150-350

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

50-70

Црни лук

80-100

Бели лук

600

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

200

Плави патлиџан

120

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

 

Ротквице

 

Ротква

 

Смокве

150

Боранија

250

Крушке

80-130

Јабуке

50-100

Грожђе

120-140

Диње

80-90

Kаjсије

 

Мед

900-1200

Нектарине

100-150

Брескве

100-150

Суве шљиве

400-550

Лубенице

40-45

Купине

 

Малине

1000

Шљиве

50-70

Вишње

 

Лимун

260

Боровнице

1000

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

299-420

Јаја

11-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

500-1000

Суџук

900-1000

 

 

 

26.08

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

350-370

Овце

120-130

Јагњад

300

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699