НАЗИВ РОБЕ

 

03.11

Пројино брашно

180-200

Кромпир

110-150

Пасуљ

280-700

Паприка

100-300

Парадајз

150-200

Краставци

100-160

Тиквице

100-120

Цвекла

130-180

Спанаћ

250

Купус

50-60

Целер

200-400

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100

Зелена салата

50-80

Црни лук

120-150

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

200-250

Карфиол

150-200

Плави патлиџан

150

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

70

Ротква

150

Ротквице

50

Боранија

250-300

Корнишони

180-250

Крушке

150-300

Јабуке

50-150

Шљиве

100-150

Грожђе

180-300

Дуње

150-200

Мед

1200-1500

Јагоде

 

Суве шљиве

500-600

Лубенице

60

Трешња

 

Кајсије

 

Брескве

300

Вишње

 

Малине

800

Лимун

140-160

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

160-280

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

1500-1800

Очишћена живина

289-500

Јаја

13-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1400-2700

Сланина

700-1300

Суџук

1300

 

03.11.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

30

Кукуруз

25

Јечам

30

РИБА

 

ШАРАН

749

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

699

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

399

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

799

ТОЛСТОЛОБИК

499