НАЗИВ РОБЕ

 

08.07

Пројино брашно

100-120

Кромпир

80-100

Пасуљ

250-500

Паприка

100-170

Парадајз

100-150

Краставци

80-100

Тиквице

50-70

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-70

Целер

200-250

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

50-60

Зелена салата

30

Црни лук

80-100

Бели лук

1000

Шампињони

280

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

50

Mлади кромпир

 

Ротква

 

Ротквице

40-50

Боранија

200-250

Крушке

120-200

Јабуке

30-120

Трешње

 

Диње

80-100

Kаjсије

110

Мед

900-1200

Нектарине

80-120

Брескве

80-120

Суве шљиве

400-550

Лубенице

50

Купине

500

Малине

800

Шљиве

120

Грожђе

70-100

Лимун

260

Јужно воће

120-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

329-420

Јаја

10-18

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1200-2200

Сланина

500-1000

Суџук

900

 

 

 

08.07.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

300

Овце

120-130

Јагњад

300

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699