НАЗИВ РОБЕ

 

02.04

Пројино брашно

80-90

Кромпир

30-50

Пасуљ

200-400

Паприка

300-350

Парадајз

180-250

Краставци

150-220

Тиквице

180

Цвекла

60-80

Спанаћ

120-150

Купус

50-150

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

80

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

20-40

Црни лук

60-80

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

300

Празилук

120-150

Карфиол

300

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

 

Ротква

50-70

Ротквице

30-50

Боранија

 

Крушке

100-140

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

 

Дуње

 

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-350

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Јагоде

500-600

Лимун

150

Јужно воће

100-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

02.04

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

160

Прасад

200-210

Овце

120-130

Јагњад

200

Пшеница

28

Кукуруз

26

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519