НАЗИВ РОБЕ

 

04.06.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

30-120

Пасуљ

200-400

Паприка

150-250

Парадајз

120-200

Краставци

70-100

Тиквице

80-100

Цвекла

60-80

Спанаћ

 

Купус

80

Целер

200

Першун веза

30

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50

Зелена салата

20-40

Црни лук

60-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

150-200

Празилук

200

Карфиол

150-200

Плави патлиџан

200

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

120

Ротква

80

Ротквице

30-40

Боранија

300

Крушке

300

Јабуке

40-100

Боровнице

 

Трешње

120-200

Kаисије

350

Мед

800-1000

Нектарине

350

Брескве

350

Суве шљиве

400-500

Лубенице

70

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Јагоде

100-150

Лимун

140-150

Јужно воће

120-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

04.06.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

160

Прасад

260-270

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

 

 

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519