градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
08.01
Пројино брашно
80-90
Кромпир
40-60
Пасуљ
200-400
Паприка
150-300
Парадајз
150-180
Краставци
180
Тиквице
200-220
Цвекла
60-80
Спанаћ
200
Купус
25-30
Целер
300
Першун веза
40
Шаргарепа
80-100
Зелени лист купуса
60-70
Зелена салата
40-50
Црни лук
60-100
Бели лук
700-900
Шампињони
Броколи
250
Празилук
140-150
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
120-150
Млади лук (веза)
Корнишони
Ротква
50-70
Ротквице
50-60
Боранија
Крушке
100-130
Јабуке
40-150
Боровнице
Мушмуле
130-150
Дуње
100
Мед
800-1000
Нектарине
Брескве
Суве шљиве
250-400
Лубенице
Купине
Малине
Шљиве
Грожђе
180-250
Лимун
120
Јужно воће
100-240
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
Очишћена живина
200-370
Јаја
8-14
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
Овце
Јагњад
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
30
ШАРАН
399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
450
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ГИЛИЦЕ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
319
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
519