НАЗИВ РОБЕ

 

11.12.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-200

Парадајз

100-150

Краставци

150

Тиквице

150

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-170

Купус

25-30

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

60-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

120

Карфиол

150

Плави патлиџан

50-70

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

 

Ротква

60-90

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

100-120

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

130-150

Дуње

70-100

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

300-350

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

200-220

Лимун

120

Јужно воће

90-220

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

11.12.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

150-180

Прасад

180-200

Овце

110-120

Јагњад

 

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

450

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519