НАЗИВ РОБЕ

 

11.11.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100

Пасуљ

250-600

Паприка

80-250

Парадајз

150-180

Краставци

150

Тиквице

150

Цвекла

100

Спанаћ

150-200

Купус

35-60

Целер

300

Першун веза

30-40

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

70

Зелена салата

60-70

Црни лук

80-100

Бели лук

700-900

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

80-120

Плави патлиџан

80-100

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

60

Корнишони

120-170

Ротква

150

Ротквице

50

Боранија

200-250

Крушке

80-150

Јабуке

50-120

Грожђе

120-220

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1200-1400

Нектарине

 

Дуње

150-180

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

100-120

Малине

1200

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

190

Боровнице

 

Јужно воће

160-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

319-500

Јаја

14-20

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2500

Сланина

600-1200

Суџук

1200

 

04.11.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

  250-300

Прасад

350-370

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699