НАЗИВ РОБЕ

 

12.11.

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

100-170

Парадајз

120-160

Краставци

140-160

Тиквице

120-150

Цвекла

100

Спанаћ

200

Купус

50-70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

50-70

Зелена салата

50-70

Црни лук

70-100

Бели лук

700-800

Шампињони

220

Броколи

300

Празилук

150

Карфиол

50-70

Плави патлиџан

80

Кисели купус

120-160

Млади лук (веза)

50

Корнишони

200

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

120-200

Јабуке

40-120

Дуње

80-100

Трешње

250

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

150

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

130-250

Лимун

140

Јужно воће

130-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-390

Јаја

9-15

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1000-2000

Сланина

500-1000

Суџук

1000

 

 

 

12.11

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

140-180

Прасад

220-240

Овце

110-120

Јагњад

280-300

Пшеница

35

Кукуруз

35

Јечам

35

   НАЗИВ РОБЕ

12.11

ШАРАН

499

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

479

ФИЛЕТ СОМА

419

СКУША

349

ХАРИНГА

259

ПАСТРМКА

549