градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
12.02
Пројино брашно
80-90
Кромпир
30-60
Пасуљ
200-400
Паприка
200-300
Парадајз
160-200
Краставци
200-280
Тиквице
250-280
Цвекла
60-80
Спанаћ
150
Купус
20-30
Целер
300
Першун веза
30
Шаргарепа
80
Зелени лист купуса
70-80
Зелена салата
20-40
Црни лук
60-100
Бели лук
700-900
Шампињони
200
Броколи
Празилук
Карфиол
250
Плави патлиџан
Кисели купус
120-150
Млади лук (веза)
40
Корнишони
Ротква
50-70
Ротквице
50-60
Боранија
Крушке
100-150
Јабуке
40-150
Боровнице
Мушмуле
Дуње
Мед
800-1000
Нектарине
Брескве
Суве шљиве
250-400
Лубенице
Купине
Малине
Шљиве
Грожђе
250-300
Лимун
120
Јужно воће
100-250
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
Очишћена живина
200-370
Јаја
8-14
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
200-220
Овце
Јагњад
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
ШАРАН
399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
450
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ГИЛИЦЕ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
319
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
519