НАЗИВ РОБЕ

 

13.11.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-200

Парадајз

100-150

Краставци

150

Тиквице

150

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

25-30

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

60-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

150

Карфиол

80-100

Плави патлиџан

60

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

80-120

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

150-200

Крушке

80-120

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

200

Дуње

70-100

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

300-350

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

150-200

Лимун

130

Јужно воће

90-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

13.11.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

130-160

Прасад

180-200

Овце

120-130

Јагњад

190-200

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

429

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

450

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519