градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
13.11.
Пројино брашно
80-90
Кромпир
40-60
Пасуљ
200-400
Паприка
80-200
Парадајз
100-150
Краставци
150
Тиквице
Цвекла
80-100
Спанаћ
150-200
Купус
25-30
Целер
300
Першун веза
30
Шаргарепа
Зелени лист купуса
60-70
Зелена салата
40-50
Црни лук
60-100
Бели лук
600-800
Шампињони
200
Броколи
250
Празилук
Карфиол
Плави патлиџан
60
Кисели купус
Млади лук (веза)
40
Корнишони
80-120
Ротква
100
Ротквице
50
Боранија
Крушке
Јабуке
40-150
Боровнице
Мушмуле
Дуње
70-100
Мед
800-1000
Нектарине
Брескве
Суве шљиве
300-350
Лубенице
Купине
Малине
Шљиве
Грожђе
Лимун
130
Јужно воће
90-250
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
Очишћена живина
200-370
Јаја
7-13
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
130-160
Прасад
180-200
Овце
120-130
Јагњад
190-200
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
ШАРАН
429
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
450
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ГИЛИЦЕ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
349
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
519