НАЗИВ РОБЕ

 

15.09.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

120-150

Пасуљ

280-700

Паприка

100-250

Парадајз

130-180

Краставци

120-160

Тиквице

100-120

Цвекла

200

Спанаћ

 

Купус

60-100

Целер

200-400

Першун веза

50

Шаргарепа

180-220

Зелени лист купуса

120-150

Зелена салата

80

Црни лук

120-150

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

350

Карфиол

300-350

Плави патлиџан

150-200

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

70

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

150-230

Корнишони

200-250

Крушке

100-180

Јабуке

70-150

Шљиве

80-120

Грожђе

160-230

Диње

90

Мед

1200-1500

Јагоде

 

Суве шљиве

500-600

Лубенице

60

Трешња

 

Кајсије

200-250

Брескве

120-160

Вишње

 

Малине

600

Лимун

230

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

130-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

289-500

Јаја

13-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1300-2600

Сланина

600-1400

Суџук

1200-1300

 

15.09.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

35

Јечам

35

РИБА

15.09.

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499