НАЗИВ РОБЕ

 

16.04

Пројино брашно

80-90

Кромпир

30-280

Пасуљ

200-400

Паприка

300-400

Парадајз

180-250

Краставци

150-200

Тиквице

160-170

Цвекла

60-80

Спанаћ

100-120

Купус

50-130

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

80

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

20-40

Црни лук

60-80

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

350

Празилук

120-150

Карфиол

300

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

 

Ротква

50-70

Ротквице

30-50

Боранија

 

Крушке

100-150

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

 

Дуње

 

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-350

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Јагоде

400-500

Лимун

150

Јужно воће

110-280

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

16.04

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

160

Прасад

210-240

Овце

120-130

Јагњад

230-250

Пшеница

28

Кукуруз

26

Јечам

30

 РИБА

16.04

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519