НАЗИВ РОБЕ

 

17.12.

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

220-400

Паприка

100-220

Парадајз

100-150

Краставци

160-230

Тиквице

150-200

Цвекла

80-100

Спанаћ

150

Купус

50-70

Целер

250

Першун веза

50

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

70-80

Зелена салата

40-60

Црни лук

70-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200-220

Броколи

300

Празилук

80-100

Карфиол

150

Плави патлиџан

300

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

130-200

Јабуке

40-120

Дуње

100

Мушмуле

200

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

140-280

Лимун

110

Јужно воће

110-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-300

Јаја

9-15

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1000-2000

Сланина

500-1000

Суџук

1000

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

160-200

Прасад

250

Овце

110-120

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

35

Јечам

38

Кукуруз

35

Јечам

38

РИБА

 

ШАРАН

499

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

499

ФИЛЕТ СОМА

459

СКУША

369

ХАРИНГА

259

ПАСТРМКА

619