НАЗИВ РОБЕ

 

17.09.

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

100-180

Парадајз

80-170

Краставци

100-160

Тиквице

100

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50-80

Зелена салата

80

Црни лук

80-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200-220

Броколи

300

Празилук

180

Карфиол

220-250

Плави патлиџан

70

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

 

Корнишони

100-150

Ротква

100-150

Ротквице

 

Боранија

250-300

Крушке

100-130

Јабуке

40-100

Боровнице

1000

Трешње

 

Kаjсије

 

Мед

800-1000

Нектарине

110-150

Брескве

100-120

Суве шљиве

400-500

Лубенице

30

Купине

400

Малине

600

Шљиве

50-80

Грожђе

100-150

Лимун

220

Јужно воће

110-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

10000

Очишћена живина

279-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

17.09.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

230

Овце

110-120

Јагњад

260

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

469

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

369

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

419

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

549