НАЗИВ РОБЕ


18.08.

Пројино брашно

180-200

Кромпир 

90-130

Пасуљ

280-700

Паприка

150-300

Парадајз

120-200

Краставци

120-130

Тиквице

120-150

Цвекла

150-160

Спанаћ

 

Купус

50-80

Целер

200-500

Першун веза

50

Шаргарепа

150-200

Зелени лист купуса

100-150

Зелена салата

60-80

Црни лук

80-130

Бели лук 

800-1000

Шампињони

350

Броколи 

350

Празилук

300-350

Карфиол

300-350

Плави патлиџан

250

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

300-400

Грашак

 

Крушке

150-200

Јабуке

70-130

Шљиве

60

Грожђе

250-300

Диње

90

Мед

1200-1500

Јагоде

 

Суве шљиве

450-550

Лубенице

60

Трешња

 

Кајсије

250

Брескве

120

Вишње

 

Малине

600

Лимун

230

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

150-180

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

289-500

Јаја

13-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1300-2600

Сланина

600-1400

Суџук

1200-1300

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

35

Јечам

35

Телад

 

RIBA

 

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА 

499

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499