НАЗИВ РОБЕ

 

18.06.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

180-300

Парадајз

120-180

Краставци

60-80

Тиквице

70

Цвекла

120

Спанаћ

200

Купус

70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

120

Зелени лист купуса

50

Зелена салата

50

Црни лук

80

Бели лук

700

Шампињони

200

Броколи

200

Празилук

250

Карфиол

250

Плави патлиџан

250

Кисели купус

120

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

80

Ротква

 

Ротквице

30-40

Боранија

250-300

Крушке

300

Јабуке

40-100

Боровнице

 

Трешње

150

Kаисије

250

Мед

800-1000

Нектарине

180

Брескве

150

Суве шљиве

400-500

Лубенице

70

Купине

 

Малине

350-400

Шљиве

 

Јагоде

180

Лимун

140-200

Јужно воће

120-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

18.06.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

220-240

Овце

120-130

Јагњад

240

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

 

 

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519