НАЗИВ РОБЕ

 

02.07.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

60-70

Пасуљ

200-400

Паприка

150-250

Парадајз

120-200

Краставци

50-60

Тиквице

60-70

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

60-80

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50

Зелена салата

50

Црни лук

80

Бели лук

700

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

250

Карфиол

250

Плави патлиџан

200

Кисели купус

120

Млади лук (веза)

40

Корнишони

70-80

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-250

Крушке

250-300

Јабуке

40-100

Боровнице

1000

Трешње

200

Kаисије

150

Мед

800-1000

Нектарине

100-150

Брескве

80-120

Суве шљиве

400-500

Диње

130

Лубенице

55-70

Купине

 

Малине

400

Шљиве

 

Јагоде

180-200

Лимун

140-180

Јужно воће

120-200

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

СТОЧНА ПИЈАЦА

02.07.

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

230-250

Овце

110-120

Јагњад

250

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519