НАЗИВ РОБЕ

 

23.10.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-150

Парадајз

80-130

Краставци

130

Тиквице

120-130

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

25-30

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

60-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

130

Карфиол

120

Плави патлиџан

70

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

130

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

150-200

Крушке

80-100

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

 

Дуње

100

Мед

700-800

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-350

Лубенице

35

Купине

 

Малине

 

Шљиве

80-100

Грожђе

120-140

Лимун

160

Јужно воће

100-260

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

150-160

Прасад

180-200

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

КВАНТАШ

23.10.

Паприка

80-110

 Кромпир

20

Краставац

30-50

Купус

15-20

Парадајз

80-100

Нектарина

 

Крушке

 

Бресква

 

Јабука

40-60

Боранија

 

Шљиве

 

Лук

40-50

Тиквице

 

Диње

 

Корнишони

80

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

525

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ОСЛИЋ КРУПНИ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519