градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
25.12.
Пројино брашно
80-90
Кромпир
40-60
Пасуљ
200-400
Паприка
150-300
Парадајз
100-150
Краставци
150
Тиквице
250
Цвекла
60-80
Спанаћ
200
Купус
25-30
Целер
300
Першун веза
30
Шаргарепа
80-100
Зелени лист купуса
60-70
Зелена салата
40-50
Црни лук
60-100
Бели лук
600-800
Шампињони
Броколи
Празилук
100-120
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
120-150
Млади лук (веза)
40
Корнишони
Ротква
50-70
Ротквице
50-60
Боранија
Крушке
Јабуке
40-150
Боровнице
Мушмуле
Дуње
Мед
800-1000
Нектарине
Брескве
Суве шљиве
250-350
Лубенице
Купине
Малине
Шљиве
Грожђе
180-250
Лимун
120
Јужно воће
100-240
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
Очишћена живина
200-370
Јаја
7-13
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
150-180
Прасад
220-240
Овце
110-120
Јагњад
240-250
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
ШАРАН
399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
450
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ГИЛИЦЕ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
319
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
519