НАЗИВ РОБЕ

25.09.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-150

Парадајз

50-100

Краставци

60-100

Тиквице

60-80

Цвекла

80-100

Спанаћ

 

Купус

25-30

Целер

320

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

60-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250-300

Празилук

150

Карфиол

100

Плави патлиџан

120

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

 

Корнишони

80-150

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

100-150

Крушке

50-100

Јабуке

40-150

Боровнице

1000

Мушмуле

 

Дуње

100

Мед

700-800

Нектарине

80-90

Брескве

90-100

Суве шљиве

250-350

Лубенице

30-35

Купине

 

Малине

400

Шљиве

40-60

Грожђе

80-120

Јужно воће

100-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

180-200

Овце

120

Јагњад

230

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

КВАНТАШ

25.09.

Паприка

100-120

 Кромпир

15

Краставац

55-70

Купус

 

Парадајз

50-60

Нектарина

70

Крушке

40-60

Бресква

 

Јабука

40

Боранија

40-50

Шљиве

 

Лук

 

Тиквице

 

Диње

 

Корнишони

100

   НАЗИВ РОБЕ

25.09.

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

525

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ОСЛИЋ КРУПНИ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

589