градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
25.09.
Пројино брашно
80-90
Кромпир
40-60
Пасуљ
200-400
Паприка
80-150
Парадајз
50-100
Краставци
60-100
Тиквице
60-80
Цвекла
80-100
Спанаћ
Купус
25-30
Целер
320
Першун веза
30
Шаргарепа
Зелени лист купуса
60-70
Зелена салата
40-50
Црни лук
Бели лук
600-800
Шампињони
200
Броколи
250-300
Празилук
150
Карфиол
100
Плави патлиџан
120
Кисели купус
Млади лук (веза)
Корнишони
Ротква
Ротквице
50
Боранија
100-150
Крушке
Јабуке
40-150
Боровнице
1000
Мушмуле
Дуње
Мед
700-800
Нектарине
Брескве
90-100
Суве шљиве
250-350
Лубенице
30-35
Купине
Малине
400
Шљиве
Грожђе
80-120
Јужно воће
100-250
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
800-1000
Очишћена живина
200-370
Јаја
7-13
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
180-200
Овце
Јагњад
230
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
КВАНТАШ
100-120
15
Краставац
55-70
50-60
Нектарина
70
Бресква
Јабука
40
Лук
Диње
ШАРАН
449
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ОСЛИЋ КРУПНИ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
349
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
589