НАЗИВ РОБЕ

 

29.01.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

150-280

Парадајз

150-180

Краставци

180-250

Тиквице

180-200

Цвекла

60-80

Спанаћ

180-200

Купус

30

Целер

300

Першун веза

40

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

30-50

Црни лук

60-100

Бели лук

700-900

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

140-150

Карфиол

250

Плави патлиџан

 

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

 

Ротква

50-70

Ротквице

50-60

Боранија

 

Крушке

100-120

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

150

Дуње

 

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-400

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

300

Лимун

100-110

Јужно воће

100-230

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-14

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

29.01

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

200-220

Овце

 

Јагњад

230-250

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

450

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

319

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519