градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
29.01.
Пројино брашно
80-90
Кромпир
40-60
Пасуљ
200-400
Паприка
150-280
Парадајз
150-180
Краставци
180-250
Тиквице
180-200
Цвекла
60-80
Спанаћ
Купус
30
Целер
300
Першун веза
40
Шаргарепа
80-100
Зелени лист купуса
60-70
Зелена салата
30-50
Црни лук
60-100
Бели лук
700-900
Шампињони
200
Броколи
250
Празилук
140-150
Карфиол
Плави патлиџан
Кисели купус
120-150
Млади лук (веза)
Корнишони
Ротква
50-70
Ротквице
50-60
Боранија
Крушке
100-120
Јабуке
40-150
Боровнице
Мушмуле
150
Дуње
Мед
800-1000
Нектарине
Брескве
Суве шљиве
250-400
Лубенице
Купине
Малине
Шљиве
Грожђе
Лимун
100-110
Јужно воће
100-230
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
Очишћена живина
200-370
Јаја
7-14
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
900-1800
Сланина
350-800
Суџук
800
29.01
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
200-220
Овце
Јагњад
230-250
Пшеница
28
Кукуруз
25
Јечам
ШАРАН
399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
450
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ГИЛИЦЕ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
319
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
519