НАЗИВ РОБЕ

 

05.02

Пројино брашно

80-90

Кромпир

30-60

Пасуљ

200-400

Паприка

200-300

Парадајз

160-200

Краставци

200-280

Тиквице

250

Цвекла

60-80

Спанаћ

150

Купус

20-30

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

80

Зелени лист купуса

70-80

Зелена салата

20-40

Црни лук

60-100

Бели лук

700-900

Шампињони

200

Броколи

300

Празилук

150

Карфиол

250

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

 

Ротква

50-70

Ротквице

50-60

Боранија

 

Крушке

100-130

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

130-150

Дуње

100

Мед

800-1000

Нектарине

130

Брескве

 

Суве шљиве

250-400

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

180-250

Лимун

120

Јужно воће

100-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-800

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

05.02

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

200

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

450

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

319

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519