НАЗИВ РОБЕ

 

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-150

Парадајз

50-90

Краставци

50-90

Тиквице

60-80

Цвекла

80-100

Спанаћ

 

Купус

25-30

Целер

320

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60

Зелена салата

40-50

Црни лук

70-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250-300

Празилук

150

Карфиол

250

Плави патлиџан

170

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

 

Корнишони

80-150

Ротква

 

Ротквице

50

Боранија

150-200

Крушке

50-80

Јабуке

40-150

Боровнице

1000

Мушмуле

 

Дуње

 

Мед

700-800

Нектарине

80-90

Брескве

90-100

Суве шљиве

250-350

Лубенице

30-35

Купине

250

Малине

400

Шљиве

40-60

Грожђе

80-120

Јужно воће

100-250

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

200-220

Овце

120-130

Јагњад

180

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

КВАНТАШ

11.09.

Паприка

60-110

 Кромпир

20-30

Краставац

40-50

Купус

15

Парадајз

60

Нектарина

60-70

Крушке

40-60

Бресква

70-80

Јабука

40-60

Боранија

80-100

Шљиве

30-50

Лук

 

Тиквице

 

Диње

 

Корнишони

100

  
 РИБА 

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

525

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ОСЛИЋ КРУПНИ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

589