НАЗИВ РОБЕ

 

02.09.

Пројино брашно

120-140

Кромпир

100

Пасуљ

250-500

Паприка

120-180

Парадајз

60-120

Краставци

120

Тиквице

70-80

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-60

Целер

150-350

Першун веза

30

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80

Зелена салата

50-70

Црни лук

80-100

Бели лук

600-1000

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

200

Плави патлиџан

120

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

 

Mлади кромпир

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-250

Крушке

80-130

Јабуке

50-100

Грожђе

100-140

Диње

70

Kаjсије

 

Мед

900-1200

Нектарине

100-140

Брескве

100-140

Суве шљиве

400-550

Лубенице

45

Купине

 

Малине

800-1000

Шљиве

50-60

Вишње

 

Лимун

260

Боровнице

800-1000

Јужно воће

150-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000-1200

Очишћена живина

299-420

Јаја

11-19

Кајмак

800-1200

Сир

400-600

Пршута

1300-2300

Сланина

500-1000

Суџук

900-1000

 

02.09.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

350

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699