градске пијаце

Р.бр

    

НАЗИВ РОБЕ

 

11.04,

 1.

Пројино брашно

100-120

 2.

Кромпир

80-100

 3.

Пасуљ

300-650

 3.

Паприка

450-550

 4.

Парадајз

280-300

 5.

Краставци

250-300

 6.

Тиквице

250

7

Цвекла

120-150

8

Спанаћ

150-200

9

Купус

100-180

10

Целер

250-500

11

Першун веза

50

12

Шаргарепа

100-150

13

Зелени лист купуса

80

14

Зелена салата

50

15

Црни лук

80-120

16

Бели лук

800-1000

17

Шампињони

400

18

Броколи

400-450

19

Празилук

170-200

20

Карфиол

350

21

Плави патлиџан

350

22

Кисели купус

220-300

23

Млади лук (веза)

50

24

Ротква

180-200

25

Ротквице

60

26

Боранија

600

27

Млади кромпир

450-500

28

Крушке

300-340

29

Јабуке

50-200

30

Шљиве

 

31

Грожђе

 

32

Лубенице

 

33

Мед

1000-1300

34

Диње

 

35

Суве шљиве

400-550

36

Купине

 

37

Боровница

 

38

Мушмуле

 

39

Брескве

 

40

Јагоде

600

41

Малине

 

42

Лимун

250

43

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

140-240

44

Лешници 1кг

1200-1500

45

Језгра ораси

1200

46

Очишћена живина

299-500

47

Јаја

12-20

48

Кајмак

1000-1500

49

Сир

500-900

50

Пршута

1500-3000

51

Сланина

800-1400

52

Суџук

1400