НАЗИВ РОБЕ

 

15.07

Пројино брашно

100-120

Кромпир

80-100

Пасуљ

250-500

Паприка

100-300

Парадајз

100-150

Краставци

80-100

Тиквице

50-70

Цвекла

100

Спанаћ

 

Купус

50-70

Целер

200-250

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

50-60

Зелена салата

30

Црни лук

80-100

Бели лук

1000

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

50

Mлади кромпир

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

250-300

Крушке

100-150

Јабуке

30-120

Трешње

 

Диње

70-100

Kаjсије

80-90

Мед

900-1200

Нектарине

70-120

Брескве

60-100

Суве шљиве

400-550

Лубенице

40

Купине

500

Малине

800

Шљиве

70-90

Вишње

70-100

Лимун

260

Јужно воће

130-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1200

Очишћена живина

329-420

Јаја

10-18

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1200-2200

Сланина

500-1000

Суџук

900

 

 

 

15.07.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

220

Прасад

300-320

Овце

120-130

Јагњад

320-330

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699