НАЗИВ РОБЕ

 

18.11

Пројино брашно

180-200

Кромпир

100

Пасуљ

250-600

Паприка

80-250

Парадајз

150-180

Краставци

150-160

Тиквице

180

Цвекла

100

Спанаћ

150-200

Купус

35-60

Целер

300

Першун веза

30-40

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

70

Зелена салата

50-70

Црни лук

80-100

Бели лук

700-900

Шампињони

300

Броколи

250

Празилук

150-200

Карфиол

150

Плави патлиџан

80-100

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

50

Корнишони

120-180

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

80-150

Јабуке

50-120

Грожђе

150-220

Диње

 

Ђумбир

800

Мед

1200-1400

Нектарине

 

Дуње

150-180

Суве шљиве

400-550

Лубенице

 

Мушмуле

100-120

Малине

 

Шљиве

 

Вишње

 

Лимун

190

Боровнице

 

Јужно воће

160-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1200

Очишћена живина

319-500

Јаја

14-20

Кајмак

800-1200

Сир

400-700

Пршута

1300-2500

Сланина

650-1200

Суџук

1200

 

18.11.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

250-300

Прасад

350-380

Овце

120-130

Јагњад

400-420

Пшеница

45

Кукуруз

45

Јечам

45

РИБА

 

ШАРАН

799

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

579

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

699