НАЗИВ РОБЕ

 

04.08.

Пројино брашно

180-200

Кромпир

120-150

Пасуљ

280-700

Паприка

150-350

Парадајз

130-200

Краставци

120-150

Тиквице

100

Цвекла

200

Спанаћ

 

Купус

100-120

Целер

400-500

Першун веза

50

Шаргарепа

200-250

Зелени лист купуса

120-150

Зелена салата

100

Црни лук

150

Бели лук

800-1000

Шампињони

350

Броколи

350

Празилук

350

Карфиол

300-350

Плави патлиџан

350

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

 

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

300-350

Грашак

 

Крушке

150-200

Јабуке

70-120

Шљиве

80-100

Грожђе

250-300

Диње

80-100

Мед

1200-1400

Јагоде

 

Суве шљиве

450-550

Лубенице

60

Трешња

 

Кајсије

180

Брескве

120-150

Вишње

 

Малине

600

Лимун

230

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

180

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

289-500

Јаја

14-20

Кајмак

900-1300

Сир

400-800

Пршута

1300-2600

Сланина

650-1400

Суџук

1200-1300

 

04.08.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

 

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

35

Кукуруз

35

Јечам

35

ШАРАН

849

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

759

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

429

ГИРИЦЕ

199

ОСЛИЋ ХЕК

549

ФИЛЕТ СОМА

499

СКУША

419

ХАРИНГА

329

ПАСТРМКА

899

ТОЛСТОЛОБИК

499