Р.бр

    

НАЗИВ РОБЕ

 

03.09.

 1.

Пројино брашно

90-100

 2.

Кромпир -млади

60-80

 3.

Пасуљ

200-400

 3.

Паприка

100-180

 4.

Парадајз

80-120

 5.

Краставци

100-170

 6.

Тиквице

100

7

Цвекла

100-120

8

Спанаћ

 

9

Купус

80

10

Целер

250

11

Першун веза

30

12

Шаргарепа

100-150

13

Зелени лист купуса

50-80

14

Зелена салата

80

15

Црни лук

80-100

16

Бели лук

700-800

17

Шампињони

200

18

Броколи

300

19

Празилук

170

20

Карфиол

250

21

Плави патлиџан

70-80

22

Кисели купус

150

23

Млади лук (веза)

 

24

Корнишони

100-150

25

Ротква

 

26

Ротквице

 

27

Боранија

250-300

28

Крушке

130

29

Јабуке

40-100

30

Боровнице

1000

31

Трешње

 

32

Kаjсије

 

33

Мед

800-1000

34

Нектарине

120-150

35

Брескве

120-150

36

Суве шљиве

400-500

37

Лубенице

20-30

38

Купине

400

39

Малине

600

40

Шљиве

50-70

41

Грожђе

100-160

42

Лимун

220

43

Јужно воће

110-220

44

Лешници 1кг

1000-1200

45

Језгра ораси

1000

46

Очишћена живина

279-370

47

Јаја

8-14

48

Кајмак

600-850

49

Сир

250-500

50

Пршута

900-1900

51

Сланина

350-800

52

Суџук

800

 

 

 

 

 

03.09

 

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

1

Телад

 

2

Дебеле свиње

 

3

Прасад

220-240

4

Овце

110-120

5

Јагњад

250-260

6

Пшеница

30

7

Кукуруз

30

8

Јечам

30

 

ШАРАН

449

 

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

469

 

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

 

ГИРИЦЕ

149

 

ОСЛИЋ ХЕК

409

 

ФИЛЕТ СОМА

295

 

СКУША

349

 

ХАРИНГА

249

 

ПАСТРМКА

519