градске пијаце

    

НАЗИВ РОБЕ

 

05.11.

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

100-170

Парадајз

80-120

Краставци

120-180

Тиквице

120-170

Цвекла

100-120

Спанаћ

200

Купус

50-70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50-70

Зелена салата

50-80

Црни лук

80-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200-220

Броколи

300

Празилук

150

Карфиол

50-70

Плави патлиџан

60-70

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

50

Корнишони

200-250

Ротква

100-150

Ротквице

50

Боранија

 

Крушке

150-220

Јабуке

40-100

Дуње

80-100

Трешње

250

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

500-600

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

120

Грожђе

120-230

Лимун

130

Јужно воће

130-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-300

Јаја

8-14

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1000-2000

Сланина

500-1000

Суџук

1000

 

 

 

05.11

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

200

Прасад

220

Овце

110-120

Јагњад

280-300

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

   НАЗИВ РОБЕ

05.11

ШАРАН

499

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

479

ФИЛЕТ СОМА

419

СКУША

349

ХАРИНГА

259

ПАСТРМКА

549