НАЗИВ РОБЕ

 

11.06.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

80-100

Пасуљ

200-400

Паприка

200-300

Парадајз

120-200

Краставци

80-100

Тиквице

60-80

Цвекла

100-120

Спанаћ

200

Купус

80

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

100-120

Зелени лист купуса

50-60

Зелена салата

40

Црни лук

80-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

200

Празилук

200

Карфиол

180

Плави патлиџан

250

Кисели купус

120

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

120

Ротква

80

Ротквице

30-40

Боранија

300

Крушке

300

Јабуке

40-100

Боровнице

Трешње

200-250

Kаисије

280

Мед

800-1000

Нектарине

350

Брескве

160

Суве шљиве

500-600

Лубенице

70

Купине

Малине

Шљиве

Јагоде

150-200

Лимун

140-150

Јужно воће

120-280

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

11.06.

СТОЧНА ПИЈАЦА

Телад

Дебеле свиње

150

Прасад

240-250

Овце

120-130

Јагњад

240

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519