НАЗИВ РОБЕ

 

20.08.

Пројино брашно

90-100

Кромпир -млади

50-70

Пасуљ

200-400

Паприка

100-250

Парадајз

100-150

Краставци

80-120

Тиквице

70

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

80

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50-60

Зелена салата

80

Црни лук

80-100

Бели лук

700

Шампињони

200

Броколи

300

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

200

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

 

Корнишони

100-120

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

300

Крушке

400-150

Јабуке

40-100

Боровнице

1200

Трешње

 

Kаjсије

 

Мед

800-1000

Нектарине

100-150

Брескве

100-150

Суве шљиве

500

Лубенице

35

Купине

400

Малине

600

Шљиве

50-80

Грожђе

150-230

Лимун

220

Јужно воће

100-220

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

20.08.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

220-240

Овце

110-120

Јагњад

240-260

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

469

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519