НАЗИВ РОБЕ

 

23.04.

Пројино брашно

80-90

Кромпир

30-250

Пасуљ

200-400

Паприка

300-400

Парадајз

180-240

Краставци

130-180

Тиквице

150-170

Цвекла

60-80

Спанаћ

80-100

Купус

50-120

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

80

Зелени лист купуса

60-80

Зелена салата

20-40

Црни лук

60-80

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

350

Празилук

120-150

Карфиол

300

Плави патлиџан

300

Кисели купус

120-150

Млади лук (веза)

30-40

Корнишони

 

Ротква

80

Ротквице

30-50

Боранија

 

Крушке

100-150

Јабуке

40-150

Боровнице

 

Мушмуле

 

Дуње

 

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-450

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Јагоде

400-500

Лимун

120-150

Јужно воће

110-280

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

23.04

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

150-160

Прасад

250-260

Овце

120-130

Јагњад

220-240

Пшеница

28

Кукуруз

26

Јечам

30

 РИБА

23.04

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519