НАЗИВ РОБЕ

 

27.08.

Пројино брашно

90-100

Кромпир -млади

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

100-250

Парадајз

80-120

Краставци

100-140

Тиквице

100

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

80

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50-80

Зелена салата

80

Црни лук

80-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200

Броколи

300

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

200

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

 

Корнишони

100-150

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

300

Крушке

100-150

Јабуке

40-100

Боровнице

1000

Трешње

 

Kаjсије

 

Мед

800-1000

Нектарине

120-150

Брескве

120-150

Суве шљиве

400-500

Лубенице

25-30

Купине

400

Малине

600

Шљиве

40-70

Грожђе

120-150

Лимун

220

Јужно воће

110-220

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

27.08.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

220-240

Овце

110-120

Јагњад

260

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

469

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519