градске пијаце

Р.бр

    

НАЗИВ РОБЕ

 

04.04.

 1.

Пројино брашно

100-130

 2.

Кромпир

60-100

 3.

Пасуљ

300-650

 3.

Паприка

450-550

 4.

Парадајз

280-350

 5.

Краставци

250-300

 6.

Тиквице

300

7

Цвекла

120-150

8

Спанаћ

150-200

9

Купус

100-200

10

Целер

250-500

11

Першун веза

50

12

Шаргарепа

100-150

13

Зелени лист купуса

80-100

14

Зелена салата

50

15

Црни лук

100

16

Бели лук

800-1000

17

Шампињони

400

18

Броколи

300-350

19

Празилук

150-200

20

Карфиол

300

21

Плави патлиџан

400

22

Кисели купус

250-300

23

Млади лук (веза)

50

24

Ротква

180-200

25

Ротквице

60

26

Боранија

 

27

Млади кромпир

600

28

Крушке

300-340

29

Јабуке

50-200

30

Шљиве

 

31

Грожђе

 

32

Лубенице

 

33

Мед

1000-1300

34

Диње

 

35

Суве шљиве

400-500

36

Купине

 

37

Боровница

 

38

Мушмуле

 

39

Брескве

 

40

Јагоде

600-650

41

Малине

 

42

Лимун

180

43

Јужно воће (поморанџе,мандарине)

140-240

44

Лешници 1кг

1200-1500

45

Језгра ораси

1200

46

Очишћена живина

299-500

47

Јаја

12-20

48

Кајмак

1000-1500

49

Сир

500-900

50

Пршута

1500-3000

51

Сланина

800-1400

52

Суџук

1400

 

 

 

07.03.

 

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

1

Телад

 

2

Дебеле свиње

 

3

Прасад

 

4

Овце

 

5

Јагњад

 

6

Пшеница

35

7

Кукуруз

30

8

Јечам

35