НАЗИВ РОБЕ

 

04.02

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

220-400

Паприка

250-300

Парадајз

200-220

Краставци

250

Тиквице

250

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

60-80

Целер

250

Першун веза

50

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80-100

Зелена салата

40-60

Црни лук

70-100

Бели лук

700-800

Шампињони

240

Броколи

300

Празилук

100-150

Карфиол

200

Плави патлиџан

300

Кисели купус

150-200

Млади лук (веза)

40-50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

40-50

Боранија

 

Крушке

120-200

Јабуке

50-120

Дуње

100

Мушмуле

200

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

150

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

 

Лимун

120

Јужно воће

120-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-390

Јаја

9-15

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1200-2000

Сланина

500-1000

Суџук

800-1000

 

 

 

04.02

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

220-230

Овце

120-130

Јагњад

 

Пшеница

38

Кукуруз

35

Јечам

38

РИБА

 

ШАРАН

499

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

529

ФИЛЕТ СОМА

459

СКУША

369

ХАРИНГА

259

ПАСТРМКА

619

Цене на пијацама 4.фебруар 2022. године