НАЗИВ РОБЕ

 

09.07.

Пројино брашно

80-90

Кромпир -млади

60-70

Пасуљ

200-400

Паприка

100-200

Парадајз

50-130

Краставци

80-100

Тиквице

50-60

Цвекла

100-120

Спанаћ

 

Купус

60-70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50

Зелена салата

50

Црни лук

80

Бели лук

700

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

200

Карфиол

250

Плави патлиџан

200

Кисели купус

120

Млади лук (веза)

50

Корнишони

70-90

Ротква

 

Ротквице

 

Боранија

200-250

Грешак

 

Крушке

150

Јабуке

40-100

Боровнице

1000

Трешње

200

Kаисије

150

Грожђе

 

Мед

800-1000

Нектарине

150

Брескве

150

Суве шљиве

400-500

Диње

80-100

Лубенице

60

Купине

400

Малине

500

Шљиве

150

Јагоде

300

Лимун

140-180

Јужно воће

110-180

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

Вишње

100

СТОЧНА ПИЈАЦА

09.07.

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

230-240

Овце

110-120

Јагњад

250

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

ШАРАН

399

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

460

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ГИЛИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519