НАЗИВ РОБЕ11.10.
Пројино брашно70-90
Кромпир/млади50-70
Пасуљ250-400
Паприка60-120
Парадајиз40-90
Краставци80-100
Тиквице50-60
Цвекла80-100
Купус30-40
Боранија130-180
Першун веза30
Шаргарепа80-100
Зелени лист купуса50-60
Зелена салата30-50
Црни лук60-80
Бели лук 500-600
Шампињони200
Броколи 200
Празилук150
Карфиол80-100
Плави патлиџан70-90
Кисели купус150
Шљиве60-80
Брескве120
Дуње80
Мед700-900
Јабука40-70
Мушмуле 
Грожђе80-110
Суве шљиве250-400
Крушке70-120
Јужно воће120-380
Лешници 1кг1000
Језгра ораси800-1000
Очишћена живина210-370
Јаја8-14
Кајмак600-800
Сир250-500
Пршута1000-1800
Сланина350-900
Суџук800
СТОЧНА ПИЈАЦА 
Телад 
Дебеле свиње 
Прасад170-190
Овце120-130
Јагњад 
Пшеница25
Кукуруз23
Јечам25
РИБА
ШАРАН 
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 
ГИЛИЦА 
ОСЛИЋ КРУПНИ 
ФИЛЕТ СОМА  
СКУША 
ХАРИНГА 
ПАСТРМКА