НАЗИВ РОБЕ

 

15.10.

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

200-400

Паприка

100-170

Парадајз

80-120

Краставци

100-150

Тиквице

120-150

Цвекла

100-120

Спанаћ

200-250

Купус

60-70

Целер

250

Першун веза

30

Шаргарепа

100-150

Зелени лист купуса

50-70

Зелена салата

50-80

Црни лук

80-100

Бели лук

700-800

Шампињони

200-220

Броколи

300

Празилук

180

Карфиол

120-130

Плави патлиџан

60-70

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

 

Корнишони

150-170

Ротква

100-150

Ротквице

50

Боранија

200-250

Крушке

160-200

Јабуке

40-100

Дуње

100-120

Трешње

 

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

220

Брескве

 

Суве шљиве

400-500

Лубенице

40

Купине

 

Малине

 

Шљиве

80-120

Грожђе

140-160

Лимун

140

Јужно воће

130-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-390

Јаја

8-14

Кајмак

600-850

Сир

250-500

Пршута

900-1900

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

15.10.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

200-220

Овце

110-120

Јагњад

270

Пшеница

30

Кукуруз

30

Јечам

30

РИБА

 

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

469

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

369

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

479

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

549