НАЗИВ РОБЕ18.10.
Пројино брашно70-90
Кромпир/млади50-70
Пасуљ250-400
Паприка60-120
Парадајиз40-90
Краставци80-100
Тиквице50-60
Цвекла80-100
Купус30-40
Боранија130-180
Першун веза30
Шаргарепа80-100
Зелени лист купуса50-70
Зелена салата30-50
Црни лук60-80
Бели лук 500-600
Шампињони200
Броколи 200
Празилук150
Карфиол70-100
Плави патлиџан70-90
Кисели купус150
Шљиве80-100
Брескве 
Дуње80
Мед700-900
Јабука30-70
Мушмуле 
Грожђе100-150
Суве шљиве250-400
Крушке70-150
Јужно воће120-380
Лешници 1кг1000
Језгра ораси800-1000
Очишћена живина210-370
Јаја8-14
Кајмак600-800
Сир250-500
Пршута1000-1800
Сланина350-900
Суџук800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад 
Дебеле свиње150
Прасад180-200
Овце120-130
Јагњад260-300
Пшеница25
Кукуруз23
Јечам25
РИБА
ШАРАН479
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ359
ГИЛИЦА149
ОСЛИЋ КРУПНИ409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША309
ХАРИНГА249
ПАСТРМКА589