НАЗИВ РОБЕ

 

21.01

Пројино брашно

80-100

Кромпир

60-80

Пасуљ

220-400

Паприка

200-250

Парадајз

150-200

Краставци

250

Тиквице

150-200

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

60-80

Целер

250

Першун веза

50

Шаргарепа

100

Зелени лист купуса

80-100

Зелена салата

40-60

Црни лук

70-100

Бели лук

700-800

Шампињони

220

Броколи

300

Празилук

100-150

Карфиол

150

Плави патлиџан

 

Кисели купус

200

Млади лук (веза)

40-50

Корнишони

 

Ротква

100

Ротквице

40-50

Боранија

 

Крушке

120-200

Јабуке

50-120

Дуње

 

Мушмуле

200

Kаjсије

 

Мед

800-1200

Нектарине

150

Брескве

 

Суве шљиве

400-600

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

 

Грожђе

 

Лимун

120

Јужно воће

120-250

Лешници 1кг

1000-1200

Језгра ораси

1000

Очишћена живина

279-390

Јаја

9-15

Кајмак

800-1000

Сир

300-500

Пршута

1200-2000

Сланина

500-1000

Суџук

800-1000

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

 

Прасад

280

Овце

 

Јагњад

 

Пшеница

38

Кукуруз

35

Јечам

38

Кукуруз

35

Јечам

38

РИБА

 

ШАРАН

499

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

529

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

389

ГИРИЦЕ

149

ОСЛИЋ ХЕК

529

ФИЛЕТ СОМА

459

СКУША

369

ХАРИНГА

259

ПАСТРМКА

619