градске пијаце
НАЗИВ РОБЕ
28.08.
Пројино брашно
80-90
Кромпир
50-60
Пасуљ
200-400
Паприка
80-150
Парадајз
50-100
Краставци
40-70
Тиквице
60-80
Цвекла
80-100
Спанаћ
Купус
25-30
Целер
350
Першун веза
30
Шаргарепа
Зелени лист купуса
60
Зелена салата
30-40
Црни лук
70-100
Бели лук
600-800
Шампињони
200
Броколи
300
Празилук
150-200
Карфиол
250-300
Плави патлиџан
180
Кисели купус
150
Млади лук (веза)
Лубенице
Кајсије
Брескве
Нектарине
Крушке
50-80
Вишње
Боровнице
800
Шумске јагоде
Боранија
Мед
700-800
Јабука
50-150
Ротквице
50
Суве шљиве
250-350
Трешње
Купине
250
Малине
400
Шљиве
40-50
Грожђе
80-120
Јужно воће
100-250
Лешници 1кг
1200
Језгра ораси
800-1000
Очишћена живина
200-370
Јаја
7-13
Кајмак
700-850
Сир
250-500
Пршута
1000-1800
Сланина
350-800
Суџук
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад
200-220
Овце
120-130
Јагњад
Пшеница
25
Кукуруз
22
Јечам
КВАНТАШ
Вишња
Млади кромпир
20-30
Краставац
30-35
15
Нектарина
60-70
40-60
Бресква
70
20-25
РИБА
ШАРАН
449
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ
525
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ
359
ОСЛИЋ КРУПНИ
149
ОСЛИЋ ХЕК
409
ФИЛЕТ СОМА
295
СКУША
349
ХАРИНГА
249
ПАСТРМКА
589