НАЗИВ РОБЕ

 

06.11

Пројино брашно

80-90

Кромпир

40-60

Пасуљ

200-400

Паприка

80-150

Парадајз

100-150

Краставци

150

Тиквице

150

Цвекла

80-100

Спанаћ

150-200

Купус

25-30

Целер

300

Першун веза

30

Шаргарепа

80-100

Зелени лист купуса

60-70

Зелена салата

40-50

Црни лук

60-100

Бели лук

600-800

Шампињони

200

Броколи

250

Празилук

150

Карфиол

70-90

Плави патлиџан

70

Кисели купус

150

Млади лук (веза)

40

Корнишони

80-130

Ротква

100

Ротквице

50

Боранија

150-200

Крушке

100-120

Јабуке

40-50

Боровнице

 

Мушмуле

200

Дуње

70-100

Мед

800-1000

Нектарине

 

Брескве

 

Суве шљиве

250-350

Лубенице

 

Купине

 

Малине

 

Шљиве

80-100

Грожђе

150-200

Лимун

160

Јужно воће

90-240

Лешници 1кг

1200

Језгра ораси

800-1000

Очишћена живина

200-370

Јаја

7-13

Кајмак

700-850

Сир

250-500

Пршута

900-1800

Сланина

350-800

Суџук

800

 

 

 

06.11.

СТОЧНА ПИЈАЦА

 

Телад

 

Дебеле свиње

130-160

Прасад

180-200

Овце

120-130

Јагњад

190-200

Пшеница

28

Кукуруз

25

Јечам

30

ШАРАН

449

ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ

525

ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ

359

ОСЛИЋ КРУПНИ

149

ОСЛИЋ ХЕК

409

ФИЛЕТ СОМА

295

СКУША

349

ХАРИНГА

249

ПАСТРМКА

519